WORKSHOP SENSUELE MASSAGE VOOR STELLEN

Elkaar een ontspannende massage geven is heerlijk om te doen voor beide. Maar wat is er nu mooier dan om je partner te zien te genieten van een heerlijke opbouwende sensuele massage die jij aan je partner geeft.
In de workshop wil ik jullie graag de fijne kneepjes leren, over hoe je elkaar een opbouwende sensuele massage geeft. Zodat jij je partner onder jouw handen even de tijd en ruimte doet vergeten, en het gevoel geeft dat hij/zij één is met jouw warme handen en elke aanraking koestert.
Uit eigen ervaring merk ik op dat mannen vaak net de touch missen om de vrouw te geven wat ze nodig heeft. Vind je het leuk om je partner te verrassen

(zowel man als vrouw) dan kunnen jullie een afspraak maken om gezellig samen een avondje langs te komen. Beide worden gemasseerd onder leiding van mij, Eva, en kunnen jullie meenemen wat jullie geleerd hebben om er thuis eventueel onder het genot van een drankje, muziekje en kaarsjes samen een heerlijk romantisch en sensueel avondje van te maken.

Een sensuele massage is net even wat anders dan een ontspannende massage. Het is intiemer, warmer, en je besteed meer aandacht aan het gehele lichaam. Tijd en liefde voor elkaar, is misschien net weer even het stukje wat je nodig hebt in je relatie om op gezette tijden nader tot elkaar te komen. Het verlangen naar elkaar.

workshop-sensuele-massage.jpg

Leer:

wederzijds respect

elkaar beter kennen

en fijne massage technieken

Slechts € 249,00 voor 2 personen