Onze Massages

Tantra Massage

Bij Tantra-massage gaat het om het opwekken van seksuele energie en het verspreiden over het hele lichaam. hierbij ervaar je, terwijl je zelf niets anders hoeft te doen dan ontvangen en genieten.

Het gehele lichaam te voelen als een sensuele erotische ervaring waar ieder deel van je lichaam liefdevol wordt aangeraakt, waarbij warmte, intensiteit van zachte aanrakingen tedere strelingen door het gebruik van een heerlijke warme zijde zacht olie centraal staan.  Je hoeft niks te doen dan je over te geven en te 

genieten van de opwinding, ontspanning en rust van jouw moment.

Tantra Sensuele Massage voor 2

Bij ons draait het om persoonlijke aandacht voor jullie beide. De aanraking, het intense genieten van de aanraking. Voel hoe de warme zachte handen je lichaam zachtjes doen ontspannen naar een staat van niet denken en gewoon zijn op dat moment. Laten gaan en het ervaren. Hoe geweldig is dat als je dat samen met je partner kan ervaren en beide opgaan in het moment van rust, genieten, ervaren van de tintelingen en stromingen door het hele lichaam en je mee laten varen op de prachtige muziek. Na de massage kunnen jullie samen even heerlijk douchen.... en daarna nog even bijkomen op de bank met wat te drinken. Deze massage wordt aangeboden in de avonden. De massageruimte straalt dan nog meer aantrekkingskracht uit van ontspanning, Zen, een geweldige Sfeer waar jullie je thuis voelen. Het ontvangst en kennismaking begint met een gezellig praatje een lekkere kruiden thee, een watertje of eventueel koffie. Your body deserves more.

 
 
 
4-Handsmassage

4-Handsmassage is een unieke sensatie, er gebeurd iets in het hoofd. Het gevoel van ontspanning wordt als zeer intens ervaren. De geest ontspant zich sneller en dieper aangezien je niet meer kunt volgen wat de vier handen aan indrukken teweeg brengen. De ervaring wordt een spel van overgave aan vier warme vrouwenhanden die elk deel van je lichaam teder en intens door zacht aanrakingen meenemen. Deze sensuele massage is een ervaring in extase.

 

Tantra Douche incl. massage

Voordat  de tantra massage gaat beginnen  kun je gebruik maken van

een tantra douche. Hierbij zal je zacht, liefdevol en intens worden gewassen. Geen enkel plekje wordt overgeslagen.  Er word een heerlijke romige zachte zeep gebruikt, waarna uw hele lichaam zal worden gescrubd. De dode huidcellen worden verwijderd. De bloedsomloop wordt verbeterd en uw huid zal zijdezacht aanvoelen. Daarop volgt een heerlijke tantra massage.

 
Onze massageruimte

Het is een ruime gezellige bovenwoning in een Zen-sfeer. Een aparte douche met toilet, met heerlijk shampoos, zeep, deodorant en zachte handdoeken.